Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2012. Február 24. 14:54, péntek | Helyi
Forrás: Infonógrád/Tarnóczi László

Defibrillátor a salgótarjáni távolsági buszpályaudvaron

Defibrillátor a salgótarjáni távolsági buszpályaudvaron

Életmentő eszközzel szerelte fel a Palóc Mentőalapítvány a salgótarjáni távolsági autóbusz-pályaudvart pénteken. A hirtelen szívhalál bekövetkezésének esélyét csökkentő Lifepak 1000 típusú félautomata defibrillátort Fülöp Nándor adományozta. A bírósági végrehajtónak nem ez az első karitatív akciója, már korábban több nógrádi mentőkocsit az ő pénzügyi támogatásával tudtak életmentő, vagy betegkomfortot javító eszközökkel fölszerelni. A defibrillátort a forgalmi irodában tárolják, használatára tanfolyamot szervez a mentőalapítvány. (Tarnóczi)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.