Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2014. Október 28. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Dédunokája tört be az idős férfi lakásába

Dédunokája tört be az idős férfi lakásába

Nyomkövető kutya és polgárőrök is segítették az elfogást.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 15 éves magyarnándori fiú ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a minap érkezett a bejelentés a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Magyarnándorban egy idős férfi házába ismeretlen személy betört és a sértett pénzkazettáját, a benne lévő pénzzel, személyes okiratokkal együtt eltulajdonította. A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, és az elsődleges intézkedések között nyomkövető kutyát is indítottak. A Ciklon névre hallgató szolgálati kutya a feltételezett elkövető - a sértett dédunokája – lakóhelyéig vezette az egyenruhásokat. A fiú a lakásából idő közben ismeretlen helyre távozott, akit a helyi polgárőrök felkutattak, és a rendőrök elfogtak. A nyomozók az eltulajdonított pénzkazettát és a benne lévő eltulajdonított összeg egy részét, a sértett személyes iratait lefoglalták, a fiút a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

További híreink
Traffipax

Címkék: kutya

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.

2021. Október 14. 10:58, csütörtök | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

A rendőrségre négy közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

2021. Október 13. 12:46, szerda | Helyi

Újabb facsemete az Élet fája

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság által útjára indított program résztvevői Mátraverebély-Szentkút Kegyhely parkjában ültették el az összefogást szimbolizáló hársfát.