Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 05. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

December 8-án városi gyásznap lesz Salgótarjánban

December 8-án városi gyásznap lesz Salgótarjánban

Salgótarjánban 2011. december 8-án városi gyásznap lesz az 1956-os sortűz áldozatainak emlékére.

A rendezvény 16 órakor istentisztelettel kezdődik az Acélgyári úti Szent József Plébániatemplomban. A megemlékezés 16 óra 45 perctől gyalogos felvonulással folytatódik egészen a December 8. térig, ahol 19 óráig tart a program.
A vonulás útvonala: Acélgyári út - Rákóczi út Zagyvapálfalva felé vezető forgalmi sávjai - Bem úti kereszteződés - December 8. tér.
Az esemény zavartalan és biztonságos lebonyolítása érdekében, a vonulást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Közlekedésrendészeti és Határrendészeti Osztályának rendőrei a helyi polgárőrök segítségével részleges forgalomkorlátozással biztosítják. Az érintett útszakaszon szakaszos lezárásra és forgalomirányításra kell számítani, illetve a gyülekezés, valamint a megemlékezés helyszínét gyalogos járőrök biztosítják. A forgalomkorlátozás a tömegközlekedési járatokat valamint a megkülönböztető jelzéseket használó járművek közlekedését nem érinti. Kérik a közlekedés részt vevőit, hogy a rendezvény ideje alatt türelmesen és körültekintően haladjanak az érintett útszakaszokon és városrészekben.

Címkék: sortűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.