Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Március 07. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Csoportos garázdaság Jobbágyiban

Csoportos garázdaság Jobbágyiban

Négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást C. M. Barbara 20 éves, C. Alexandra 19 éves jobbágyi, továbbá O. Erik 19 éves salgótarjáni lakos és fiatalkorú társuk ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak - és ezideáig ismeretlen társuk - 2016. március 6-án 4 óra 30 perc körüli időben, Jobbágyi belterületén szóban inzultáltak, majd lökdösni kezdtek egy három fős baráti társaságot. Ezt követően C. Alexandra a sértett nőt hajánál fogva a földre rántotta, mialatt O. Erik a baráti társaság egyik férfi tagjának nyakát megütötte - aki a földre esett -, majd ismeretlen társával együtt több alkalommal megrúgta. A bántalmazott férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

O. Eriket és társait a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, míg ismeretlen társuk felkutatása jelenleg is folyamatban van. A 19 éves salgótarjáni férfit és fiatalkorú társát a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.