Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. November 17. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Csoportos garázdaság az ebédlőben

Csoportos garázdaság az ebédlőben

Három személy dulakodott az egyik balassagyarmati épület ebédlőjében.

Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. Gábor 43 éves balassagyarmati lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi a minap az egyik balassagyarmati épület ebédlőjében ordibálni kezdett, majd az ott lévő asztalokat és székeket felborította. A gyanúsított ezt követően két ismerősével hangos szóváltásba keveredett, majd kölcsönösen bántalmazták egymást, akik végül elhagyták az épületet. A rendőrök a 43 éves férfit a rendőrkapitányság épületébe előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A garázdaságban részt vevő további két személy felkutatása folyamatban van.

Vissza a kezdőlapra
További híreink

Címkék: garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.