Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2014. Augusztus 29. 14:26, péntek | Sport
Forrás: MTI

Cselgáncs-vb - Tóth Krisztián a döntőben

Cselgáncs-vb - Tóth Krisztián a döntőben

A 90 kilogrammos Tóth Krisztián negyedik győzelmével bejutott a döntőbe a Cseljabinszkban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság pénteki versenynapján.

A vb honlapja szerint az idén Eb-harmadik magyar két ippongyőzelem, illetve a világelső grúz Varlam Liparteliani elleni intéses siker után azzal az orosz Kirill Voproszovval találkozott az elődöntőben, aki ezüstérmes lett az idei Eb-n.
A KSI 20 éves versenyzője végig kezdeményezőbb volt riválisánál, próbálkozott kiemeléssel és belső combdobással is, de az oroszt nem intették. Öt perc elteltével jöhetett az első értékelt akcióig vagy intésig tartó hosszabbítás, melynek 53. másodpercében Tóth ismét kiemelte és eldobta Voproszovot, és jukóval nyert.
A tavalyi vb-n legjobb magyarként ötödik dzsúdós a fináléban a görög Iliasz Iliadisszal találkozik, aki olimpiai, kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok.

Címkék: Cselgáncs-vb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2024. Július 21. 08:16, vasárnap | Sport

Gazdag Dániel mesterhármasával győzött a Philadelphia - Videó

Gazdag Dániel mesterhármasával a Philadelphia Union 3-0-ra legyőzte a vendég Nashville-t az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján.