Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2012. Február 16. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Családi napot rendeznek Pásztón

Családi napot rendeznek Pásztón

E hét végén, február 18-án délután kettőkor kezdődik a családi nap elnevezésű program a pásztói művelődési központban.

Az este hat óráig tartó rendezvény remek lehetőség arra, hogy szülők és gyermekeik együtt „szórakozhassanak”. A résztvevők válogathatnak a bőséges programok közül: kézműves foglalkozások, maszkok-álarcok-fejfedők-fakanálbábok készítése, farsangi és télbúcsúztató szokások, jelmez- és táncverseny, rajzolás-festés.
Az anyukák egy kis szörppel és süteménnyel is hozzájárulhatnak a rendezvényhez, biztos jól esik majd egy kis hazai íz a gyerkőcöknek.
Kummer Alexandra

Címkék: családi nap

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.