Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 30. 09:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Claudiát végleg kiírták a Jóban Rosszban sorozatból?

Claudiát végleg kiírták a Jóban Rosszban sorozatból?

Kivágták a stáblistáról.

Új stáblistával jelentkezett a napokban a Jóban Rosszban. Több nézőt is megdöbbentett, hogy Liptai Claudia már nem látható a népszerű sorozat szereplőinek felsorolásában, és kétségeket ébreszt, vajon feltűnik-e még a magyar szappanoperában a híresség.

Több mint másfél éve fekszik mesterséges kómában dr. Zámori Alexa, miután súlyos autóbalesetet szenvedett. Az őt alakító Liptai Claudia akkor a Mokkából is távozott, amit azzal indokolt, magánéletére szeretne koncentrálni. A sorozat készítői akkor okkal nem írták ki végleg Liptait a sorozatból, meghagyták a kiskaput, hogy egyszer majd felébresszék, ám most úgy tűnik, végleg elbúcsúzhatunk tőle.

Pár hónapja szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint a még jobb nézettség érdekében felébresztenék a kómából Claut, a mostani új stáblistában azonban már nem láttuk a nevét.

Nagy Tamás, a sorozat producere a Nők Lapja Cafénak mesélte el, mi várható a jövőben a színésznő személyével kapcsolatban.

– Nincs arról szó, hogy ne kerülne vissza a sorozatba Claudia. Aktualizáltuk a főcímet, amit meg szoktunk tenni, és mivel sem Clau, sem Rémusz nem aktív szereplő, ezért kivágtuk őket. Számolunk a régi szereplőkkel, csak még nem tudjuk, mikortól. Három-négy hónapos időszakot határozunk meg előre, abban egyelőre nem szerepelnek. Aztán lehet, hogy meggondoljuk magunkat, Tamás atya karakterének távozása óta már úgy vagyok vele, hogy soha ne mondd, hogy soha – válaszolta a producer.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.