Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. November 19. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Civil információs centrum a megyeszékhelyen

Civil információs centrum a megyeszékhelyen

Civil Információs Centrumot adtak át Salgótarjánban.

A centrumnak a Klapka úti TIT bázison kialakított Civilek Háza ad otthont. A Civil Információs Centrum kialakítására és 2014 végéig történő működtetésre Nógrád megyéből a Háztartások Foglalkoztatásáért Alapítvány nyert 34 millió forintot. A központ megnyitóján
A centrum a mindennapi működésben és pályázatok írásában is segíti a civileket, akik jogi és közhasznúsági tanácsért, pénzügyi, könyvelési és adóügyi tanácsadásért, informatikai és pályázati tanácsadásért kereshetik fel az irodát.

Címkék: civil

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.

2024. Május 15. 07:59, szerda | Helyi

Idegen civilizációk nyomaira bukkanhattak a Tejútrendszerben

Hét olyan csillagot találtak, amelyeknek különös fényét természetes körülményekkel nehezebb megmagyarázni, mint azzal, hogy elkezdték hatalmas energiaközpontokká alakítani őket.