Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Január 04. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Cigarettát és pénzt raboltak

Cigarettát és pénzt raboltak

A hatóság vádemelési javaslattal zárta le a négy férfi ellen a nyomozást.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást V. Emil 18 éves, M. Csaba 20 éves, továbbá R. Richárd 24 éves érsekvadkerti, valamint O. Ádám 20 éves szügyi lakosok ellen.

A nyomozás adatai alapján 2015. augusztus 16-án 21 óra 30 perckor Érsekvadkerten, a Mező út és Jánosi út kereszteződése előtti útszakaszon O. Ádám, V. Emil és M. Csaba találkozott két férfival. M. Csaba a sértetteket bántalmazással fenyegette meg és a náluk lévő szeszes italt és cigarettát követelte. A sértettek a fenyegetés hatására a náluk lévő dohányterméket és a sört átadták a támadók részére. Ezt követően a helyszínre érkező R. Richárd is bekapcsolódott a gyanúsítottak cselekményébe, melyet követően O. Ádám az egyik sértettet hátulról a fején megütötte, aki ennek következtében a földre esett és elvesztette az eszméletét. A gyanúsítottak ezt követően a bántalmazottól a még nála maradt dohányterméket és készpénzt is elvették, majd a helyszínről távoztak.

A balassagyarmati rendőrök a négy férfit a bejelentést követően rövid időn belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Az előzetes letartóztatásban lévő O. Ádám, V. Emil, M. Csaba és R. Richárd ellen az eljárást a hatóság a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő