Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2011. Augusztus 20. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ciccolina dubajozásáról mesélt

Ciccolina dubajozásáról mesélt

A korábban felnőtt filmekben szereplő Ciccolináról kiderült, az elsők között járt a dubaji luxusparadicsomban, ahol egy államférfi fiának ágyában kötött ki.

Ciccolina - avagy polgári nevén Staller Ilona - mindig is szerette megbotránkoztatni az embereket. Szabad szájúságával, felnőttfilmjeivel, a gyereke körüli hercehurcával, vagy épp a politikusi pályára való lépésével rendre sikerül a reflektorfényben maradnia. Így van ez most is, főleg mióta Ciccolina bevallotta, ő maga is járt, és dolgozott a prostiparadicsomnak titulált Dubajban.

A dolog persze nem most, hanem 39 évvel ezelőtt történt, így a szőkeség az elsők között fedezte fel a Dubaj adta pénzkereseti lehetőségeket. A dús keblű Ciccolina akkor fontos - már nem élő - államférfi fiának táncolt busás összegért, és némi gyémántért cserében. Az már csak hab volt a tortán, hogy a megrendelő, és közötte erős vonzalom alakult ki, így végül az ágyban kötött ki az alkalmi dubaji páros. Bár Ciccolina nem bánta meg, amit akkor tett, úgy gondolja, többször nem lett volna képes ilyen, vagy ehhez hasonló munkát elvállalni. Számára túl kellemetlen lett volna hosszútávon hasonló szituációkba bonyolódni.

Címkék: Ciccolina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 18. 04:38, kedd | Bulvár

Napóleon - Waterloo

209 éve, ezen a napon, 1815. 06. 18-án szenvedett vereséget Napóleon, Waterloo-nál.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.