Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 18. 10:38, szombat | Helyi sport
Forrás: MOTORSPORT HUNGARY

Charles Leclerc önkritikusan nyilatkozott a pole-ja után.

Charles Leclerc önkritikusan nyilatkozott a pole-ja után.

A Ferrari F1-es pilótája, Charles Leclerc annak ellenére sem volt elégedett a teljesítményével, hogy megszerezte a pole-t a Las Vegas-i Nagydíjra.

Idei 5., karrierje 23. pole pozícióját szerezte Las Vegasban Charles Leclerc, aki ennek ellenére sem volt elégedett azzal, ahogy a Q3-ban teljesített. Miután kritizálta saját magát, hozzátette, nincs oka panaszkodni, ha már megszerezte az első rajthelyet.„Természetesen boldog vagyok. Először vagyunk Las Vegasban, nyilvánvalóan ez egy hihetetlen esemény, és kiváló érzés, hogy a pole-ból rajtolhatok holnap. Ugyanakkor egy kicsit elégedetlen vagyok a Q3-as köreimmel.” „Nem végeztem túl jó munkát, de az első helyhez elég volt, és ez a lényeg. Most már teljesen a holnapi napra koncentrálunk, és próbálunk mindent összerakni a versenyre. Normál esetben a futamon hiányzik leginkább a teljesítményünk, ezért remélem, hogy össze tudjuk rakni a dolgokat és nyerhetünk.”„Azt gondolom, hogy a legjobb körömet a Q2-ben futottam, és mivel itt elég gyorsan javul a pálya állapota, ezért a Q3-ban kellett volna jobbnak lennem. De ismétlem, ez van, a pole-ból indulok, szóval nem panaszkodhatok” – mondta Leclerc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,