Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. November 16. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Cered-SBTC rangadó a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Cered-SBTC rangadó a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Újabb parázs összecsapásokra van kilátás a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság hét végi fordulójában

Szombat, 13 óra
Cered (3.) - SBTC (2.)
Kemény 90 perc várható a harmadik és második helyezett találkozóján. A bajnokikon odahaza már több, mint 1 éve veretlen cerediek akár meg is lephetik a látogatókat. A Stécé jó formában várja a találkozót, de a legjobbjukra lesz szükségük a rivális katlanjában.
Somoskőújfalu (1.) - Héhalom (9.)
A héhalmiak jó passzban vannak, de a hazaiaknak papíron így sem okozhatnak gondot a győzelem begyűjtését illetően. A forduló meglepetése lenne egy esetleges vendég pontszerzés.
Mátranovák (7.) - Nagybátony (11.)
Paprikás összecsapásra van kilátás. A mátranovákiak elkapták a fonalat, míg a NOSE kifejezetten hullámzóan teljesít. A hazai pálya az MVSC mellett szól, de nem vár rájuk könnyű menet a harciasnak ígérkező mérkőzésen.
Szécsény (5.) - Berkenye (13.)
A legutóbbi körben nagy pofonba beleszaladó szécsényieknek minden esélyük meglesz a javításra a mezőny alján tanyázó látogatók ellen. A vendéglátóknak így, vagy úgy, de ezt a meccset illene behúzni.
Balassagyarmat (6.) - Karancslapujtő (8.)
Kicsivel a BSE tűnik esélyesebbnek, de nem számíthatnak könnyű menetre a kétarcú lapujtőiek ellen. Egy jó kis csörte is kisülhet ebből küzdelemből.
Pásztó (12.) - Karancskeszi (10.)
Ebben a párosításban két vékony játékoskerettel gazdálkodó alakulat csap össze. Egyikőjük sincs túl jó passzban, nüanszokon múlhat, hogy melyikőjük növeli majd bajnoki egységeik számát.
Palotás (16.) - Érsekvadkert (14.)
Bármi megtörténhet az alsóházi együttesek csatájában. Az utóbbi időben mindkét gárdát elkerülte a szerencse és most eljött az idő, hogy éppen egymás ellen mérjék össze erejüket. Kis dolgok dönthetnek.
Vasárnap, 13 óra
Nőtincs (4.) - Rimóc (15.)
Egyértelmű favoritnak tekinthetőek a nőtincsiek. Meglepő lenne, ha sok babér teremne az egyébként szimpatikus rimóciaknak. Finoman szólva sem ők tekinthetőek a párharc esélyesének.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ