Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 28. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: police

Cél a közlekedés biztonságának javítása

Cél a közlekedés biztonságának javítása

Az elmúlt hetekben fokozottan ellenőrizték a közúti forgalom résztvevőit a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság több kampányt indított a balesetek megelőzése céljából, mely során - 2016. március 31-ig a főkapitányság illetékességi területén - legfőképpen a gépjárművek gumiabroncsainak bordázottságát, a gumik légnyomását, a világító berendezéseket és az ablaktörlők műszaki állapotát ellenőrzik.

A kampány időszakában az ittas gépjárművezetők kiszűrése érdekében - a megye közútjain - rendszeresen, több helyszínen is megjelennek az úgynevezett „finn-módszeres” ellenőrzést végző rendőrök, melynek lényege, hogy egyszerre, egy időben az útszakaszon közlekedő járművek mindegyikét megállítják az egyenruhások, s azok vezetőit ellenőrzik. Amennyiben a jármű vezetője nem ittas, úgy azonnal tovább haladhat, míg pozitív eredmény esetén az érintetteket félreállítják és velük szemben eljárás veszi kezdetét.

Az elmúlt napokban a Rétsági-, Bátonyterenyei-, és Szécsényi Rendőrkapitányságok illetékességi területein találkozhattak ellenőrzést végző kollégákkal a gépjárművezetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.