Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2013. December 07. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Buszon lopta meg a sértetteket

Buszon lopta meg a sértetteket

A 30 éves nő kifigyelte áldozatait, majd meglopta őket.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szabálysértési értékre zsebtolvajlással elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Istvánné 30 éves salgótarjáni lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a minap Salgótarján belterületén közlekedő helyi buszjáraton, egy idősebb hölgy szatyorjából eltulajdonította pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és okiratokkal együtt. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a napokban beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozás során adat merült fel arra, hogy a gyanúsított 2013 év nyarától folyamatosan követett el több hasonló bűncselekményt. A nő ellen - szabadlábon hagyása mellett - az eljárás folyamatban van.

Címkék: zsebtolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!