Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Július 16. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Buszmegállóban verekedtek a fiatalok

Buszmegállóban verekedtek a fiatalok

Vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást két fiatal ellen a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 16 éves karancskeszi, és egy 17 éves salgótarjáni fiú ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. február 27-én a délutáni órákban Salgótarján belterületén egy középiskolához közeli buszmegállóban a 17 éves kővel dobálta meg a 16 éves fiút, aki ezt szóvá tette. A közöttük kialakult hangos vitát követően a fiatalkorúak az utcán kölcsönösen bántalmazták - több alkalommal megütötték, megrúgták - egymást. A nyomozók a büntetőeljárást a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbították a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére