Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Január 17. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Buszmegállóban verekedtek

Buszmegállóban verekedtek

Két férfit állítottak elő a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra a rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. B. 21 éves hugyagi és Sz. B. 19 éves balassagyarmati lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2015. január 15-én 13 óra 30 perc körüli időben Balassagyarmat belvárosában, az egyik buszmegállóban előzetes, hangos szóváltást követően több alkalommal kölcsönösen megütötték egymást, majd a földre kerülve dulakodtak. A verekedés során mindketten megsérültek.
A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket, vallomásukban a bűncselekmény elkövetését elismerték. A nyomozók kezdeményezik a terheltek bíróság elé állítását.

Címkék: rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.