Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Augusztus 25. 13:30, kedd | Helyi

Büszkék vagyunk térségünk kitüntetettjeire

Büszkék vagyunk térségünk kitüntetettjeire

Térségünkbe is több kitüntetés, elismerés érkezett a mögöttünk hagyott ünnep alkalmából.

Kimagasló szakmai munkájának elismeréseként a Magyar Érdemrend Középkeresztje polgári tagozat kitüntetésben részesült Dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye püspöke. A kitüntetést Áder János Magyarország Köztársasági Elnökének megbízásából, Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere adta át.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Minisztérium augusztus 20-ai kitüntetési ünnepségén Életfa Emlékplakett Bronz Fokozata kitüntetést adományozott Páris Istvánnak, az Ipoly Erdő Zrt. nyugalmazott erdőművelési műszaki vezetőjének, több mint négy évtizedes kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként. Németh Gáborné, az Ipoly Erdő Zrt. nyugalmazott pénzügyi és számviteli igazgatója, négy évtizedes kiemelkedő szakmai munkájára való tekintettel Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere munkakörében hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Berecz György tűzoltó ezredesnek, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának.

Magyarország pozsonyi nagykövetségén is rangos kitüntetéseket adtak át, amelyeket Áder János államfő ítélt oda neves felvidéki magyar közéleti személyiségeknek. A füleki Szvorák Zsuzsát a felvidéki magyarság identitásának megőrzését és hagyományainak továbbörökítését szolgáló sokrétű tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszttel tüntette ki az államfő, a kitüntetést Czimbalmosné Molnár Éva, Magyarország pozsonyi nagykövete adta át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.