Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. Február 26. 18:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Bundázott a Somos és az SBTC?

Bundázott a Somos és az SBTC?

Labdarúgóklubok képviselőit vették őrizetbe Nógrád megyében.

Két labdarúgóklub képviselői ellen nyomoz a rendőrség Nógrád megyében, a csapatok vezetőit vesztegetéssel gyanúsítják - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
Nágel Tamás elmondta: a két Nógrád megyei labdarúgó-sportegyesület képviselői 2014 tavaszán jogtalan előny adása és elfogadása mellett megegyeztek abban, hogy a jogtalan előnyt kínáló csapat nyerje meg a 2013-2014. évi megyei labdarúgó-bajnokságot. A jogtalan előnyt elfogadó sportegyesület ennek érdekében több mérkőzést elveszített.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három férfit hallgattak ki gyanúsítottként, közülük kettőt őrizetbe is vettek - tette hozzá a sajtóreferens.
Az MTI úgy tudja, hogy a STC és a Somoskőújfalu csapatairól van szó. 2014 tavaszán mindkét egyesület a megyei első osztály tagja volt, a szezon végén a STC feljutott az NB III-ba.

Címkék: bunda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.