Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2021. Július 13. 08:51, kedd | Helyi
Forrás: police

Bűn- és balesetmegelőzési gyermektábor Bátonyterenyén

Bűn- és balesetmegelőzési gyermektábor Bátonyterenyén

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Biztonságos Vakációért Hét elnevezésű tábort.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság 2021. július 12. és július 16. között rendezi meg a "Biztonságos Vakációért Hét” elnevezésű gyerektáborát. A 2005 óta megrendezésre kerülő tábort Zahorecz Sándor rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg a mátraterenyei Művelődési Házban.

Az egyhetes táborban összesen 60 fő 8 és 14 év közötti diák vehet részt. A gyermekek játékos bűn- és balesetmegelőzési foglalkozáson ismerkedhetnek meg a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályaival, a nyár veszélyeivel és azok megelőzésének lehetőségeivel. Gergely Annamária rendőr százados, a városi balesetmegelőzési bizottság titkára és a bátonyterenyei rendőrök ismeretterjesztő előadásokkal, ügyességi és kézműves programokkal, kerékpáros ügyességi versennyel is készültek az egyhetes tábor idejére, valamint a résztvevő diákok egy izgalmas kiránduláson is részt vehetnek Garábon és Hollókőn.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.