Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Szeptember 26. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Budapesti drogdílert fogtak el a Nógrád megyei rendőrök

Budapesti drogdílert fogtak el a Nógrád megyei rendőrök

Egy 27 éves budapesti drogdílert fogtak el a Nógrád megyei rendőrök szerdán.

Az ügyben korábban már egy másik fővárosi dílert is elfogtak, mindketten egy salgótarjáni férfinak adtak el kábítószert - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Dankóné Nagy Éva elmondta: szeptember 17-én Pásztón ellenőrizték a 35 éves salgótarjáni J. Attila autóját. Az első ajtó zsebében alufóliába csomagolva fehér színű zselés amfetamintartalmú anyagot, a vezetőülés alatt egy nejlonzacskóban marihuánát találtak.
A férfi a marihuánát a 37 éves budapesti F. Bélától vásárolta, az amfetamint pedig egy fővárosi bevásárlóközpontnál vette aznap a 27 éves M. Dávidtól.
F. Bélát 17-én fogták el budapesti lakásán a pásztói rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével. A házkutatáson egy fegyverutánzatot, csaknem négyszáz ecstasy tablettát, nagyobb mennyiségű kokaint és amfetamint találtak, ezek mellett nagyobb összegű készpénzt is lefoglaltak a nyomozók.
A szóvivő közölte: M. Dávidot szerdán fogták el a lakásán, ugyanott 44,4 gramm fehér színű, amfetamintartalmú anyagot, valamint 77,1 gramm ecstasy tablettát foglaltak le.
Az őrizetbe vett M. Dávid ellen kábítószer birtoklás bűntett és kábítószer-kereskedelem vétség elkövetése miatt indított eljárást a pásztói rendőrkapitányság, és indítványozták előzetes letartóztatását.
Dankóné Nagy Éva tájékoztatása szerint a pásztói bűnügyi osztály kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett miatt folytat büntetőeljárást az előzetes letartóztatásban lévő F. Béla ellen, illetve kábítószer birtoklása vétség miatt a salgótarjáni férfi ellen.

Képünk illusztráció.

Címkék: rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.