Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 18. 10:00, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI-VASAS JÉGCENTRUM

Budapesten versenyeznek a világ legjobb szinkronkorcsolyázói.

Budapesten versenyeznek a világ legjobb szinkronkorcsolyázói.

Szombattól hétfőig a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban szerepelnek a világ legjobb szinkronkorcsolyázói.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a SEAT Budapest Cup keretében hét kategóriában 13 ország 67 csapata lép jégre és kápráztathatja el a közönséget látványos produkciójával.
A verseny újra a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) Challenger Series sorozatának egyik állomása lesz, melyen a felnőtt versenyzők értékes ranglistapontokat gyűjthetnek.Az eseményre - melyet elsősorban a látvány, a dinamika és a fantasztikus hangulat jellemez - többek között a 2023-as szenior és a junior világbajnokság legjobbjai neveztek,így a magyar fővárosba érkezik a világbajnok kanadai Team Les Supremes, a vb-ezüstérmes Team Helsinki Rockettes és a vb-3. Team Unique. Fellép a magyar nemzeti szinkronkorcsolya-válogatott és a tavalyi vb-n hetedik Team Passion csapata is. Junior korosztályban ugyancsak szerepel a regnáló világbajnok, a finn Team Fintastic együttese.
"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy újfent Budapest ad otthont ennek a nagyon erős és magas színvonalú versenynek, melyet óriási érdeklődés övez, és amelyen a világ legjobb csapatai lépnek jégre. Nem túlzás azt mondani, hogy egy mini világbajnokságot rendezünk Európa szívében. Ez óriási elismerés az ISU részéről" - fogalmazott Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke, aki jelezte, egy csapat két Challenger-állomáson vehet részt egy idényben.
A SEAT Budapest Cupra a belépőjegyek a jegy.hu weboldalon keresztül vásárolhatók meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 12:21, szombat | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 20. 08:44, szombat | Helyi sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 18:21, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norris volt a leggyorsabb a második szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki második szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 15:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Sainz volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén a Hungaroringen.