Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2023. November 26. 06:53, vasárnap | Sport
Forrás: MOTOR1

Brutális autóval jár Szoboszlai Dominik, Insta-storyban „bukott le”

Brutális autóval jár Szoboszlai Dominik, Insta-storyban „bukott le”

Bár a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik korábban azt mondta, hogy nem fogja elmondani, milyen kocsival jár, az Instagram-storyja lebuktatta a magyar válogatott csapatkapitányát.

Szoboszlai Dominik korábban nem akarta elárulni, hogy milyen autóval jár, a Blikk viszont az Instagram-storyjában közzétett fotó alapján kiszúrta, hogy egy Bentley Bentaygát választott a klasszis labdarúgó.

A válogatott csapatkapitánya a kocsi műszerfaláról tett fel egy fotót, ez alapján lehetett kideríteni, hogy erről a modellről van szó. A Blikknek megszólalt a Bentley Budapest értékesítési vezetője, Riedl Tamás, aki elmondta, senki nem vesz alapmodellt a Bentaygából, amelynek ára 112 és 170 millió forint között van. Sajtóhírek szerint Szoboszlai heti 65 millió forintnak megfelelő összeget keres a Liverpoolnál, tehát 2-3 heti fizetéséből tudta megvenni ezt a nagyon komoly kocsit – korábban egy G-osztályú Mercedesszel járt a középpályás.

A Bentaygában egy 4 literes, V8-as motor van, 550 lóerős teljesítményre képes, 0-ról 100 km/órára pedig 4,5 másodperc alatt gyorsul. A 770 Nm-es nyomatékra nem lehet panasz, a vegyes fogyasztása viszont 12 liter 100 kilométeren.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.