Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. Március 11. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Bővült a rendőrség gépjárműparkja

Bővült a rendőrség gépjárműparkja

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság állománya átvehette az új szolgálati gépjárműveket, amelyeket központi költségvetés finanszírozásával szerzett be a rendőrség.

A 2014-ben indult program első ütemeként 2015. március 10-én megtartott ünnepélyes átadáson Dr. Nagy László r. ezredes, Nógrád megye rendőrfőkapitánya 25 darab szolgálati gépjárművet adott át. A központi költségvetés finanszírozásával a rendészeti és a bűnügyi területen a főkapitányság további hét gépkocsival erősödik a közeljövőben, így a rendőrök gyorsabb és hatékonyabb munkavégzését összesen 32 darab új szolgálati gépjármű segíti majd.
Az ünnepélyes átadáson a megye rendőri vezetőin túl részt vett Dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Dr. Bablena Ferenc a Nógrád Megyei Közgyűlés alelnöke, Balla Mihály országgyűlési képviselő, Berecz György tűzoltó ezredes a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Blahó Péter alezredes a NAV Nógrád megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság igazgatója.
Az ünnepélyes keretek között átadott járműveket a sajtó képviselői is megtekinthették.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Július 17. 08:15, szerda | Helyi

Tetőzik a hőség!!!

Egy legyengült hidegfront érhet el minket, emiatt egy árnyalattal mérséklődhet a forróság, de még 30 és 39 fok között alakulnak a maximumok.