Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Szeptember 13. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Bolti szarkák Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Bolti szarkák Salgótarjánban és Balassagyarmaton

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a napokban érkezett a bejelentés, miszerint az egyik országos áruházlánc salgótarjáni áruházában két fiatal személyt lopáson értek tetten. A járőrök a helyszínen megállapították, hogy az ott visszatartott 17 éves fiú egy hangszórót, míg 16 éves társa édességet kísérelt meg eltulajdonítani a boltból, mely cselekményük közben a biztonsági szolgálat munkatársai őket tetten érték, és a rendőrséget értesítették. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a két salgótarjáni fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, és velük szemben a tulajdon elleni szabálysértés miatt – őrizetbe vételük mellett – kezdeményeztek szabálysértési eljárást.
***
A rendőrség ügyeletére ugyancsak a minap tett bejelentést egy balassagyarmati élelmiszerbolt képviselője, mert elmondása szerint az élelmiszerüzletben lopáson értek tetten egy férfit. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen visszatartott 48 éves balassagyarmati férfit - aki az üzletből tisztálkodási szereket és egyéb értékeket kísérelt meg eltulajdonítani - a rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben a szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 19:00, hétfő | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 29. 09:00, hétfő | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 29. 08:15, hétfő | Helyi

Hőségmentes hétfő élénk széllel.

Kevés felhő, sok napsütés várható. Eső, zápor, zivatar sehol sem lesz.

2024. Július 29. 05:57, hétfő | Helyi

Robban a bírságbomba: már csak pár napja maradt annak, akinek kertes háza, telke van

Indul a parlagfűszezon, amely nem csak azt a becslések szerint 1,5 millió magyart fenyegeti, akik érzékenyek a növény pollenjére, hanem a kerttel, földterülettel rendelkezőket is.