Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Január 21. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Bolti lopások Nógrádban

Bolti lopások Nógrádban

Egy 22 éves férfit Salgótarjánban és egy 49 éves nőt Balassagyarmaton értek tetten lopáson, akikkel szemben őrizetbe vételük mellett indult eljárás.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjábaérkezett a bejelentés, miszerint azegyik salgótarjáni élelmiszerüzletben egy személyt lopáson értek tetten.A rendőrök a helyszínen a 22 éves salgótarjáni férfit igazoltatták, akia boltból 3.200 Ft értékben kísérelt meg édességeket eltulajdonítani. Azüzletben visszatartott férfit a járőrök a SalgótarjániRendőrkapitányságra előállították, és vele szemben a tulajdonelleni szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett –kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárást.

Bolti lopáson értek tetten egy 49 éves romhányi nőt Balassagyarmaton azegyik országos áruházlánc üzletében. A nő összesen 15.846 Ft értékben élelmiszert, kávétés bizsu ékszert akart kivinni fizetés nélkül a boltból. A nőt abiztonsági szolgálat munkatársai tetten érték, az eltulajdonítani kívántértékeket a hatóság tagjai lefoglalták, így a kár teljes egészébenmegtérült. A nőt a rendőrök a Balassagyarmati Rendőrkapitányságraelőállították, vele szemben – őrizetbe vétele mellett -megindult a szabálysértési eljárás.

Címkék: lopás, nógrád

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:41, kedd | Helyi

Magyarország nagyobb városaiban, Erdélyben és a Vajdaságban folytatja jótékonysági születésnapi koncertjét Mága Zoltán.

50 év 50 koncert című születésnapi jótékonysági koncertsorozat részeként a következő napokban és hetekben Magyarország nagyobb városaiban.

2024. Április 30. 08:35, kedd | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Napos, kora nyárias idő.

Napos időben lesz részünk, csak néhol jelenhetnek meg kósza felhők az égen.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.