Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 27. 15:22, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Öblösüveggyár: a vesztes közbeszól?

Öblösüveggyár: a vesztes közbeszól?

A vesztes Tarján Glass Kft. eljárási hibákra hivatkozva megtámadta az öblösüveggyár vagyontárgyainak értékesítésére meghirdetett pályázatot.

A vesztes Tarján Glass Kft. eljárási hibákra hivatkozva megtámadta az öblösüveggyár vagyontárgyainak értékesítésére meghirdetett pályázatot – jelentette be Salgótarján közgyűlésének ülésén Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester.
A városvezető emlékeztetett, hogy ketten pályáztak a felszámolás alatt álló gyár megvételére, és nem az a salgótarjáni Tarján Glass Kft. nyert, amelyik a város, és az itt élő emberek érdekeit tartotta elsődlegesen szem előtt.
- Tudnunk kell azonban, hogy egy felszámolási eljárás során egy felszámoló nem köteles sem városi, sem szociális, sem önkormányzati érdekeket figyelembe venni, csakis egyedül a hitelezők érdekeit – fogalmazott.
A polgármester köszönetet mondott a salgótarjáni önkormányzattal partnerséget vállaló Tarján Glass Kft. két tulajdonosának, Czékmán Józsefnek és Sólyomi Zoltánnak, valamint az öblösüveggyár volt szakembereinek azért az áldozatos munkáért, amit az elmúlt hónapokban közösen végeztek az újraindítás érdekében, eddig példaértékű módon.
- Bízom benne, hogy a történet még nem fejeződött be – mondta Székyné dr. Sztrémi Melinda.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 05:40, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.