Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2022. December 01. 12:25, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Biztos nem hagyott értéket az autójában?

Biztos nem hagyott értéket az autójában?

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya kiemelt figyelmet fordít a gépkocsikból történő lopások megelőzésére.

Munkatársaink az elmúlt napokban Salgótarján és Bátonyterenye frekventált, nagy gépkocsiforgalmat érintő helyeire látogattak ki abból a célból, hogy tájékoztassák a gépjárművekkel közlekedők figyelmét a gépkocsi feltörések megelőzése érdekében tehető lépésekre. A nap folyamán a rendőrök preventív tanácsokat tartalmazó szórólapokat is elhelyeztek a járművek szélvédőin, amellyel felhívják a figyelmet a vagyonbiztonság fontosságára.

Kérjük a lakosságot, hogy fogadják meg tanácsainkat!

Járműveiket minden esetben zárják le és ellenőrizzék, hogy az ajtók, ablakok valóban bezáródtak. A riasztót kapcsolják be, még akkor is, ha csak pár percre szállnak ki az autóból!
Ha a parkolóhely átlátható, nem esik távol a forgalomtól, lámpákkal megfelelően megvilágított, esetleg térfigyelő kamerák pásztázzák, akkor a biztonságot választották!
Ha idegen kezdeményez önökkel beszélgetést a kocsijuk mellett, zárják be az ajtókat! Ne váljanak trükkös tolvajok áldozatává!
Soha ne hagyjanak a gépkocsiban értékeket (táska, mobiltelefon, pénztárca, GPS, stb.)! Ne feledjék, hogy a járműben, látható helyen hagyott táskáról, kabátról csak Önök tudhatják, hogy nincs benne érték!
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy fokozottan figyeljenek értékeikre! Ha mégis bűncselekmény áldozatává váltak, hívjanak segítséget,
értesítsék a rendőrséget a 112 segélyhívó számon!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.