Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Január 24. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Bizonytalanná vált a fotókiállítás megrendezése

Bizonytalanná vált a fotókiállítás megrendezése

Bizonytalanná vált a Medvesi Fotós Maraton fotókiállításának bemutatkozása – adtak hírt róla a szervezők.

A tavaly másodízben megrendezett Medvesi Fotós Maratonnak eddig mintegy hatszáz résztvevője volt, akik Magyarország és Szlovákia legkülönbözőbb településeiről érkeztek és segítették felvételeikkel a Karancs – Medves vidékének népszerűsítését. A rendezvény az elmúlt két évben az országos sajtómegjelenések számával, a közösségi média segítségével elért többszázezres közönséggel és az eseményen készült fotók tízezreivel bizonyította, hogy a terület egyik leghatékonyabb imázs-javító ötleteként tekinthetünk rá. A szervezők a Medvesi Fotós Maraton eseményét nonprofit módon bonyolították le, a Novohrad – Nógrád Geoparkot irányító szervezetek, a Füleki Vármúzeum és a Karancs – Medves Természetvédelmi Alapítvány munkáját több mint félszáz önkéntes segítette, de természetesen ezen rendezvénynek is voltak olyan költségei, melyeket nem lehetett kikerülni – így például a januári bemutatásra tervezett fotókiállítás anyagának legyártása. A salgótarjáni térség egyik legnagyobb érdeklődéssel várt fotókiállítása a rendezvény egyik támogatójának visszalépése okán vált bizonytalanná.

Forrás: radiofocus.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.