Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 08. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság előtt a fatolvaj

Bíróság előtt a fatolvaj

Vádemelési javaslattal zárták le az eljárást a 41 éves tari férfi ügyében.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást R. Attila 41 éves tari lakos ellen.
A nyomozás adatai szerint gyanúsított 2014. március 29-én 10 óra körüli időben Tar község erdős területéről élő akácfát vágott ki a nála lévő fűrésszel. A fa törzsét a helyszínről eltulajdonította, a korona részét hátrahagyta. A fa elszállítása közben a rendőrkapitányság járőrei a férfit tetten érték. Megállapítást nyert az is, hogy a férfi ezt megelőzően, ugyanezen erdős területről, több alakalommal tulajdonított el fát, melyet lakására szállított. A rendőrök R. Attilát elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
A büntetőeljárást a Pásztói Rendőrkapitányság befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Címkék: fatolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.