Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2013. November 07. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság elé állnak a tereskei garázdák

Bíróság elé állnak a tereskei garázdák

Négy tagú csoport ellen folytatott nyomozást zárt le a Pásztói Rendőrkapitányság.

A Pásztói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Cs. Zoltánné 34, Cs. Zoltán 26 éves kállói, és V. Szabolcs 30 éves tereskei lakosok, továbbá 17 éves fiú társuk ellen.
A gyanúsítottak egy kállói családi házhoz tartozó telekre mentek be a tulajdonos engedélye nélkül 2012. december 25-én a délutáni órákban. A ház tulajdonosa és felesége a személyeket az udvarról el akarta küldeni, de köztük hangos szóváltás, majd dulakodás alakult ki. E közben a négy tagú csoport a tulajdonost és feleségét a náluk lévő kerti szerszámmal és kézzel bántalmazták. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket elfogták és előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.
A hatóság a négy személlyel szemben a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldte.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.