Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Június 09. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság elé áll a notórius fémtolvaj

Bíróság elé áll a notórius fémtolvaj

A 22 éves férfi többször visszatért a kállói ingatlanokba, ahonnan fém tárgyakat tulajdonított el.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás bűntett és vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást F. Jenő 22 éves kállói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. február 16-án 20 óra 34 perckor egy kállói családi ház teljesen körbekerített udvarára bement, majd az épület bejárati ajtaját kifeszítette, de a riasztó bekapcsolását követően a helyszínről elmenekült. Ezt követő időszakban F.Jenő az ingatlan udvarára több esetben visszatért, ahonnan a vascsőből készült kerti lugas vázát, és még további fém tárgyat tulajdonított el. Megállapítást nyert továbbá az is, hogy F. Jenő 2014. február 17-én az éjszakai és február 24-én a hajnali órákban egy másik kállói ingatlan kertkapujáról a lakatot leverte, majd a fészer ajtaját leemelve, onnan házi készítésű trafót és különféle villanyvezetéket, golyós elzáró csapokat tulajdonított el. A nyomozók a 22 éves férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt.
A nyomozást a hatóság a napokban lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldte.

Címkék: bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.