Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Augusztus 27. 13:20, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Bevetési egységek versenye

Bevetési egységek versenye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a negyedik helyezést érte el az országos megmérettetésen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. augusztus 25-én és 26-án rendezte meg a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyét Szolnokon. A rendőrök fizikai állóképességét is próbára tevő országos szakmai megmérettetésen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata (Ringeisen Tamás rendőr alezredes, Kómár Tamás Gábor rendőr törzszászlós, Szabó István rendőr törzszászlós, Győri Balázs rendőr zászlós és Hiesz Ferenc Richárd rendőr törzsőrmester) az előkelő negyedik helyezést érte el.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa, Szabó István a legjobb mesterlövész kategóriában, továbbá Szabó István és Kómár Tamás Gábor a vezetéstechnikai pályát leggyorsabban teljesítő páros kategóriában különdíjban részesültek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,