Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2014. Március 10. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Beüzemelik a buszpályaudvart Rétságon

Beüzemelik a buszpályaudvart Rétságon

Elkezdődött Rétságon a pályázati pénzből kialakított buszpályaudvar beüzemelése.

Első lépésben a Nógrád Volán szakemberei dolgoztak a peronokon. Elhelyeztek tíz olyan táblát, amely majd a buszok beállásának, illetve indításának helyét jelöli ki. A napokban érkezik meg a várótermi és utasforgalmi célokat szolgáló, korszerűen felszerelt konténerépület is, amely a végleges pályaudvari épület megépítéséig biztosít megfelelő feltételeket a működéshez.

Hírek

Címkék: buszpályaudvar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.