Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Május 12. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Betörtek és kerékpárt loptak

Betörtek és kerékpárt loptak

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelés javaslatával zárta le az eljárást az öt jobbágyi férfi ellen.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Dávid 20 éves, H. Milán 21 éves, B. Gyula 22 éves, N. Arnold 20 éves és N. Miklós 23 éves jobbágyi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013 októberében két alkalommal mentek be Jobbágyiban egy családi házhoz tartozó helyiségbe, ahonnan különböző műszaki cikkeket, míg 2013 szeptemberében egy jobbágyi lakótelep épületéből, valamint a szurdokpüspöki általános iskola előtti területről két kerékpárt tulajdonítottak el. A nyomozás során adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a gyanúsítottak 2014. január 7-ét megelőző időszakban egy Jobbágyiban lévő köztemető ravatalozó épület vasajtaját is kifeszítették és elvitték. A pásztói nyomozók az öt férfit elfogták gyanúsítottként hallgatták ki, B. Dávidot őrizetbe vették, majd a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt. Társai szabadlábon védekezhetnek. A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldte.

Képünk illusztráció.

Vissza a kezdőlapra
További híreink

Címkék: kerékpár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.