Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Október 03. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Betörtek egy autójavító műhelybe

Betörtek egy autójavító műhelybe

Vádemelési javaslattal zárult az eljárás.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Balázs 38 éves, V. Dávid 21 éves, M. László 21 éves és G. László 25 éves balassagyarmati lakosok ellen.
A beszerzett adatok alapján a gyanúsítottak 2013. március 21-én 22 és 24 óra közötti időben egy balassagyarmati autószervíz ablak- és ajtóüvegeit kitörték és a helyiségbe bementek. A telep helyiségeiből eltulajdonítottak egy digitális fényképezőgépet, üdítőt, szeszes italt és különféle használati tárgyakat, valamint készpénzt. A rendőrök a négy férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, az eltulajdonított értékeket lefoglalták és a sértett részére visszaadták.
A nyomozók az eljárást a napokban befejezték és az ügyészségnek az iratokat vádemelési javaslattal megküldték.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.