Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Augusztus 21. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Betörtek a lakatlan házba

Betörtek a lakatlan házba

Szabadidős rendőr észlelte a betörést, nyomkövető kutya vezetett a betörőkhöz.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Béla és L. Angéla 23 éves, valamint K. Ádám 24 éves mátranováki lakosok ellen.Egy szabadidős rendőr észlelte 2013. augusztus 18-án a délutáni órákban, hogy egy mátranováki lakatlan családi ház melléképületének ajtaja fel van feszítve. A helyszínről indított nyomkövető kutya a rendőröket egy helyi családi ház bejárati ajtajáig vezette. Ezt követően megállapítást nyert, hogy a házban lakó 23 éves férfi és két társa gyanúsíthatóak megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével, akik a rendelkezésre álló adatok alapján az ingatlan nyári konyhájának ajtaját kifeszítették és onnan élelmiszereket, és különféle használati tárgyakat tulajdonítottak el.
A rendőrök B. Bélát és társait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított értékeket a hatóság tagjai a házkutatásokon felkutatták, lefoglalták és a sértett részére visszaadták.

Címkék: lakatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 17:12, hétfő | Helyi

A legszerencsésebb repülőgépbaleset

41 éve,1983. 07. 23-án történt, a legszerencsésebbnek tartott repülőgépbaleset. Egy nagy utasszállító gép kényszerleszállást hajtott végre egy nézőkkel zsúfolt autóverseny helyszínén.

2024. Július 22. 08:15, hétfő | Helyi

Visszatér a meleg nyári idő.

Sok napsütés várható, a gomolyfelhőkből elszórtan nyugaton és helyenként a Duna-Tisza közén fordulhat elő zápor, zivatar.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Helyi

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.