Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Augusztus 21. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Betörtek a lakatlan házba

Betörtek a lakatlan házba

Szabadidős rendőr észlelte a betörést, nyomkövető kutya vezetett a betörőkhöz.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Béla és L. Angéla 23 éves, valamint K. Ádám 24 éves mátranováki lakosok ellen.Egy szabadidős rendőr észlelte 2013. augusztus 18-án a délutáni órákban, hogy egy mátranováki lakatlan családi ház melléképületének ajtaja fel van feszítve. A helyszínről indított nyomkövető kutya a rendőröket egy helyi családi ház bejárati ajtajáig vezette. Ezt követően megállapítást nyert, hogy a házban lakó 23 éves férfi és két társa gyanúsíthatóak megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével, akik a rendelkezésre álló adatok alapján az ingatlan nyári konyhájának ajtaját kifeszítették és onnan élelmiszereket, és különféle használati tárgyakat tulajdonítottak el.
A rendőrök B. Bélát és társait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított értékeket a hatóság tagjai a házkutatásokon felkutatták, lefoglalták és a sértett részére visszaadták.

Címkék: lakatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.