Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2019. Május 17. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Betört, rongált, garázdálkodott

Betört, rongált, garázdálkodott

Egy 36 éves férfit vettek őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűncselekmények miatt, valamint garázdaság és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. Gyula 36 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018 decembere és 2019. április 16. közötti időszakban egy etesi és két salgótarjáni ingatlanba tört be. A férfi egy családi ház ajtajáról lefeszítette a lakatpántot, míg a további két épület bejárati ajtaját befeszítette. O. Gyula az ingatlanokat átkutatta, majd két házból készpénzt, szőnyeget, mosógépet, szobanövényeket és egyéb tárgyakat tulajdonított el, míg az egyikből nem vitt el semmit. A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ez év áprilisában - eddig ismeretlen társával - egy italbolt bejárati ajtaját erőszakkal befeszítette, majd onnan szeszes italokat, édességeket, valamint a pénztárgépből készpénzt tulajdonítottak el.

A beszerzett adatok alapján a salgótarjáni lakos 2019 januárjában egy általa ismert férfi családi házához ment, ahol kiabált, majd szándékosan kitörte az ingatlan ablakának üvegeit.

A rendőrök O. Gyulát a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, ismeretlen társa felkutatása folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 11:12, kedd | Helyi

A zarándoklat felér egy terápiával

A zarándoklat kiváló terápiás alkalom, hiszen nem tudunk elmenekülni önmagunk elől és többnyire az életünk aktuális kérdéseire is választ kapunk az úton. Balázs Jeromos, az Ifjúsági Ferences Zarándoklat egyik szervezője szerint ráad

2022. Augusztus 09. 11:06, kedd | Helyi

Őrizetben a betörők

Ludányhalászi ingatlanba tört be az a két férfi, akit a szécsényi rendőrök rövid időn belül azonosítottak.

2022. Augusztus 09. 10:57, kedd | Helyi

Természetes praktikák vérszívók és rovarok ellen

Évről-évre súlyosabb bőrreakciókat produkál a szúnyog- és darázscsípés

2022. Augusztus 08. 13:49, hétfő | Helyi

Újra megnyílik Lucfalván a Faluház

Hosszú idő után újra várja a látogatókat a település népművészeti értékeit bemutató Faluház.