Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Április 15. 12:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Beszállt a vitába, gyanúsított lett belőle

Beszállt a vitába, gyanúsított lett belőle

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak egy mindszenti férfival szemben, aki édesanyja élettársát bántalmazta. A sértett súlyos sérülést szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi március 8-án 21 óra körül Mindszenten sétált, és elhaladt a ház előtt, ahol anyja és élettársa él. A ház elé érve hangos vitát hallott, ezért bemászott a kerítésen, és berontott a házba, ahol az asszony és párja veszekedtek.

A gyanúsított mindenféle előzmény és szóváltás nélkül, a sértettre támadt, akit többször, ököllel arcon ütött, majd miután a földre esett, többször megrúgott. A férfi a bántalmazást követően súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsítottat előállították és kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.