Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. November 14. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Bemutatták a Jobbik Nógrád megyei képviselőjelöltjeit

Bemutatták a Jobbik Nógrád megyei képviselőjelöltjeit

Nógrád megye mindkét választókerületében indít egyéni országgyűlési képviselőjelöltet a Jobbik, a salgótarjáni Kutas Józsefet és a varsányi Kiss Lászlót szerdán mutatták be Salgótarjánban sajtótájékoztatón.

Fábián Gábor megyei kampányfőnök elmondta, más pártokkal nem lesz együttműködésük, civil szervezetekkel viszont folytatnak tárgyalásokat. Azt mondta, hogy a Jobbik azokat képviseli, akiknek a Fideszből és az MSZP-ből is elegük van.
A kampányfőnök kijelentette, a Jobbik a pártok választási eredményének sorrendjében sem a második, sem a harmadik helyet nem szeretné, a győzelemre törekszik, és úgy gondolják, hogy ezt el is fogják érni.
Nógrád megye korábbi négy választókerületét az új választási törvény kettőre csökkentette. Az ellenzéki párt az 1. számú, 47 települést összefogó salgótarjáni választókerületben a 45 éves salgótarjáni kisvállalkozó, kereskedő Kutas Józsefet indítja.
A 84 településes balassagyarmati kerület képviselőjelöltje Kiss László, Varsányban élő 33 éves agrármérnök, aki mezőgazdasági vállalkozóként szarvasmarha-tenyésztéssel és növénytermesztéssel foglalkozik.
A Jobbik mezőgazdasági bizottságában is dolgozó jelölt azt hangsúlyozta, hogy a Jobbik semmilyen körülmények között nem engedélyezné, hogy külföldi állampolgár termőföldet vásárolhasson Magyarországon.
A kampányfőnök elmondta még, hogy a három hónaposra tervezett kampányban a képviselőjelöltek valamennyi településre elmennek, és a helybeliekkel, a polgármesterekkel folytatott beszélgetések után állítják össze helyi programjaikat.

Címkék: jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.