Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Május 22. 07:13, kedd | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Beismerte a három évvel ezelőtti gyilkosságot

Beismerte a három évvel ezelőtti gyilkosságot

A gyanúsított K. Istvánné hosszú hallgatás után beismerte, hogy 2009-ben ő ölt meg egy hajdúböszörményi nőt – közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint az NNI Területi Főosztály Észak-alföldi Régiója emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Istvánné 54 éves hajdúböszörményi lakos ellen. Az asszony megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2009. január 3-án szóváltás után több késszúrással megölte lakásában az egyedül élő J. Imréné hajdúböszörményi lakost, majd készpénzt és értéktárgyakat tulajdonított el.

Az NNI nyomozói a gyanúsítottat 2012 márciusában Hajdúböszörményben fogták el. K. Istvánné a terhére rótt bűncselekmény elkövetését néhány hónapos hallgatás után elismerte, és részletes, feltáró jellegű vallomást tett. Jelenleg előzetes letartóztatásban van – zárul az NNI közleménye.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.