Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. November 23. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Befejeződik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye

Befejeződik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye

Véget ér az őszi idény. Kemény menet várható Balassagyarmaton, Nagybátonyban, illetve a Karancs-völgyi rangadón.

Szombat, 13 óra
Balassagyarmat (8.) - Szécsény (5.)

Előzetesen nehéz lenne esélyest találni ebben a párharcban. A hazaiak gyenge formában vannak, míg a szécsényiek egy pofontól eltekintve jól teljesítenek. Mindkét oldalon több olyan játékos van, aki felöltötte már az aktuális rivális mezét is. Pikáns meccs lesz, ahol kis dolgok dönthetnek.
Nagybátony (11.) - Nőtincs (4.)
Ez a találkozó leginkább régi sérelmek miatt lehet érdekes. Csak azoknak, akik esetleg nem emlékeznének, egy két évvel ezelőtt lejátszott összecsapásuk a rendőrségen ért véget. A NOSE dolgát egyértelműen megnehezíti, hogy 5 alapemberükre sem számíthatnak eltiltás miatt, jelmondatuk a megfogyva bár, de törve nem lehet. Ebben a párharcban is kemény csatának lehetnek szemtanúi a kilátogatók.
SBTC (2.) - Palotás (16.)
Az elkoptatott labda gömbölyű című frázison kívül semmi sem szól a palotásiak mellett. Az elmúlt évtized meglepetése lenne egy esetleges jó eredmény a részükről. A bombaformában lévő Stécé egyértelmű favoritnak tekinthető.
Rimóc (15.) - Pásztó (12.)
A hazai pálya a lelkes, bizonyítani akaró rimóciak mellet szól. Az előző körökben mindent megtettek a vendéglátók, de elkerülte őket a szerencse. A pásztóiak már 4 meccs óta nem találtak a kapuba, össze kell magukat kapniuk, ha ponttal a tarsolyukban szeretnének hazatérni.
Vasárnap, 13 óra
Karancskeszi (9.) - Karancslapujtő (8.)

Bármit hozhat a Mihálygergén megrendezésre kerülő rangadó. Mindkét gárda szép sikerrel melegített. Nagy küzdelem várható, ahol nüanszokon múlhat a győztes kiléte. Már ha egyáltalán el tudják dönteni.
Érsekvadkert (14.) - Somoskőújfalu (1.)
Papíron egyértelműen a még mindig veretlen, őszi bajnok somosiak a találkozó nagy esélyesei. Ettől függetlenül nem vehetik félvállról a mérkőzést, mert mi történik ha a vadkertieknek végre kijön a lépés?
Berkenye (13.) - Cered (3.)
A cerediek a három pont reményében vágnak neki a hosszú útnak. Saját pályájukon nem adják könnyen magukat a berkenyeiek, de a dobogóra hajtó látogatók nem hibázhatnak, ha fel szeretnék tenni a koronát remek őszi teljesítményükre.
Héhalom (10.) - Mátranovák (6.)
Mindkét együttes jól szerepelt az elmúlt hetekben. Kérdés, hogy az utolsó őszi játéknapon melyik arcukkal rukkolnak majd elő. Nehéz lenne előzetesen tippelni, bármi kisülhet a 90 percből.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe