Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. December 05. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Becsó nekiment Boldvainak

Becsó nekiment Boldvainak

A Nógrád Megyei Közgyűlés fideszes elnöke szerint a szocialisták miatt nőtt a munkanélküliség a megyében. Alighogy bejelentették az MSZP jelöltjeit, Becsó nyomban nekiment Boldvai Lászlónak.

- Boldvai László egykor a párt pénztárnoka volt, neve a Tocsik-ügyben, egy meg nem valósult salgótarjáni gyémántcsiszoló üzem, valamit félmilliárd forint értékűre becsült villája révén vált ismertté - mondta.
2006 és 2010 között Boldvai László egyéni képviselőként 32 millió forint értékű beruházást intézett el Salgótarjánnak, míg Székyné Sztrémi Melinda, a város jelenlegi polgármestere, fideszes országgyűlési képviselő 2,7 milliárd forinttal gazdagította a várost munkájával 2010 óta - jelentette ki Becsó Zsolt.
A politikus hangsúlyozta, hogy 2002 és 2010 között éppen a szocialisták miatt nőtt Nógrád megyében az eladósodás, a munkanélküliség, a fiatalok elvándorlása.
"Mesterházy és Boldvai napjainkban láthatják, hogy a bukott baloldal kormányzásával ellentétben, a megszorítások helyett ma a családok terhei jelentősen csökkennek" - jelentette ki Becsó Zsolt, hozzátéve, hogy "csökken a rezsi, csökken a kiskeresetű családok adója. A kormány, az önkormányzatok, a vállalkozások erőfeszítéseinek köszönhetően mára az állástalanok száma is a válság előtti szintre csökkent megyénkben."

Címkék: Becsó Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.