Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 03. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Beadta a válókeresetet Terminátorné

Beadta a válókeresetet Terminátorné

Maria Shriver úgy döntött, nincs értelme megmenteni házasságát, ezért elválik Arnold Schwarzeneggertől.

 

 Előrehozta kicsit magának a Függetlenség napját Maria Shriver, ugyanis pénteken hivatalosan is elindította a válási procedúrát Arnold Schwarzeneggerrel szemben. A papírokban az olvasható, hogy kibékíthetetlen ellentétek okozták negyedévszázados házasságuk tönkremenetelét. Ami igencsak szép és finom kifejezés arra, hogy Arnie anyává tette a házvezetőnőjüket. Amire hat hete derült fény, miután az egykori Terminátor a nyilvánosság elé állt félrelépésével. Bár a Kennedy-rokon Maria érthetően dühös és csalódott, mégsem fogja Schwarzit kiforgatni mindenéből. A közösen felhalmozott négyszáz milliós vagyonukat igazságosan elosztják, két kisebbik gyereküket pedig a továbbiakban is közösen nevelik. Így nem lesz szükség a bírósági válóperre sem, elintéznek mindent az ügyvédeik segítségével.

Címkék: schwarzenegger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.