Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2013. December 31. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Bántalmazta féltestvérét

Bántalmazta féltestvérét

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le az
eljárást.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Cs. Gábor 20 éves pataki lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. augusztus 19-én a késő esti órákban Patak községben lévő lakásuk udvarán szóváltásba keveredett édesanyjával, majd a sértett segítségére siető kiskorú féltestvérét arcán megütötte.
A büntetőeljárást a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte és a keletkezett ügyiratot vádemelési javaslattal megküldte a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.