Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Március 28. 07:32, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bántalmazta a bolti eladót, nem kellett volna

Bántalmazta a bolti eladót, nem kellett volna

A rendőrök elfogták azt a 46 éves férfit, aki egy szécsényi üzletben garázdálkodott.

A férfi 2023. március 27-én 8 óra 15 perc körül láthatóan ittas állapotban egy szécsényi élelmiszerüzlet eladóterébe bement és különösebb előzmény nélkül trágár módon szidalmazta az üzlet alkalmazottait és a vásárlókat. Az üzlet vezetőjének többszöri felszólítása ellenére sem hagyta el a boltot, akit szintén szidalmazott, majd a bejárat előtt az 55 éves nőt egy alkalommal tenyérrel az arcán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében nem sérült meg.

A férfi kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az üzletben tartózkodó személyek körében megbotránkozást, illetve riadalmat keltsen, ezért a rendőrök elfogták és a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A hatóság a 46 éves szécsényi lakos ellen korábban hasonló jellegű bűncselekmények miatt több eljárást folytatott le. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 19. 08:00, péntek | Helyi

Reggel helyenként fagyhat.

Kezdetben sok napsütésre számíthatunk, de a keleti tájakon elszórtan záporok előfordulhatnak.