Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Július 17. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Bánkitó Fesztivál hatodszor

Bánkitó Fesztivál hatodszor

Hatodik alkalommal rendezik meg a Bánkitó Fesztivált. A településen csütörtöktől szombatig gyönyörű környezetben, a gazdag zenei választékon túl civil és kulturális programokkal várják az érdeklődőket három napon át.

Az idei fellépők között lesz az északi színpadon és a tószínpadon a Mary PopKids, az Akkezdet Phiai, a Bëlga, a Zagar, a Middlemist Red, Hó Márton és a Jégkorszak, Népi Papa és a Haverok, a Fran Palermo, a Carbovaris, a Qualitons, a Puszi vagy a Naked Truckers. A BAR72 színpadon 28 dj lép fel a három nap alatt - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Az összesen tizenegy programhelyszínen lesznek színházi előadások (Tünet Együttes, Budapesti Anarchista Színház, Nem Privát Színház, Soharóza), gyerek- és családi programok. Új helyszín az S10 cirkusz, emellett a korábbi éveknél több és sokszínűbb civil program lesz a fesztiválon, ezek többségét a művészet és az aktivizmus kapcsolata határozza meg.
Leköltözik Bánkra a PLACC Fesztivál, jelen lesz mások mellett a Kettős Mérce, a Cink brigádja, a pszichológus Nagycsoport, a Mérei Ferenc Szakkollégium és a noppa építész-designer csapat.

Programkereső

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.