Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2012. Február 14. 11:43, kedd | Helyi
Forrás: Infonograd

Bálok bálja a pásztói Dózsában

Bálok bálja a pásztói Dózsában

A múlt hét végén rendezték meg a pásztói Dózsa György Általános Iskola farsangi bálját az intézmény aulájában.

Ezen a szombat délutánon az alsó tagozatosak is felléptek, majd ezt követte a felső évfolyamos diákok produkciója. A bált a nyolcadikosok nyitották és zárták a mára már hagyománnyá vált tánccal. Összességében mindenki kitett magáért, a jelmezekért és külön dícséret illeti a felkészítő tanárokat. A programot egyébként a jelmezes felvonulás koronázta meg, sok-sok ötletes farsangi öltözékkel.

Fotók képgalériában!

Kummer Alexandra

Címkék: farsang

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.