Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2021. Október 04. 11:42, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleseti összefoglaló - négy nap, három sérült

Baleseti összefoglaló - négy nap, három sérült

Nógrád megye rendőrei az elmúlt négy nap alatt egy személyi sérüléssel és hét anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 58 éves férfi 2021. október 1-jén 19 óra 40 perc körül Karancsalján, a Rákóczi úton haladt tehergépkocsijával, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a vele szemben közlekedő gépjárművel. A tehergépkocsi vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult, a balesetben a két sofőr és egy utas sérült meg.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Az elmúlt négy napon a rendőrök a megye közútjain további hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, akik ittasan vagy bódult állapotban járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik!

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek figyelmesen és körültekintően és tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 15:06, péntek | Helyi

Forgalmirend-változások Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Az október 23-ai ünnepi megemlékezések és rendezvények miatt Salgótarjánban és Balassagyarmaton útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani.

2021. Október 22. 13:28, péntek | Helyi

A bujáki önkormányzati épület energetikai korszerűsítése

2021. Október 21. 14:50, csütörtök | Helyi

Egyeztetés a közbiztonságról

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője és a rendőrkapitányságok vezetői Salgótarjánban, Balassagyarmaton és Szécsényben találkoztak a járások polgármestereivel.

2021. Október 21. 13:37, csütörtök | Helyi

Bíróság elé áll a sérült gyerekeket magukra hagyó sofőr

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közlekedési ügyésze segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat az ellen a 22 éves Nógrád megyei férfi ellen,