Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2017. Március 13. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Balesetek Nógrád megyében

Balesetek Nógrád megyében

Nógrád megyében az elmúlt 24 óra alatt három személyi sérüléses és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Pásztó belterületén 2017. március 12-én 10 óra 20 perc körül egy személygépjármű kanyarodás közben - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy vele szemből érkező személygépkocsival. A baleset következtében egy személy megsérült.

Szintén Pásztó közelében, a 2122-es számú út 29-es kilométerszelvényében történt személyi sérüléssel járó baleset 18 óra 15 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Ecseg irányába haladó jármű eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy másik személygépjárművel. A baleset következtében két személy sérült meg. A balesetben érintett egyik gépjármű vezetőjének alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult, ellene a rendőrök feljelentést tettek.

Bátonyterenye belterületén 2017. március 13-án a reggeli órákban az egyik gyalogos-átkelőhelyen egy személygépjármű - eddig tisztázatlan körülmények között - elütött két személyt. Mindkét gyalogost kórházba szállították ellátásra.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2017. március 12-én délben Salgótarján belterületén, ahol egy személygépkocsi a vele azonos irányba haladó személygépjárművel ütközött össze. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Nógrádmegyer közelében 2017. március 13-án a hajnali órákban történt anyagi káros baleset. Egy Nógrádmegyer irányából Sóshartyán felé haladó személygépkocsi elütött egy őzet. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 13:39, kedd | Helyi

RENDŐRI ÖSSZEFOGÁS A MENHELYRE KERÜLT ÁLLATOKÉRT

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai az Állatok Világnapja alkalmából az elmúlt időszakban az állatok védelmére irányuló több programot és egy adománygyűjtést is szerveztek a megyében.

2022. Október 04. 11:57, kedd | Helyi

Közösen Európa biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemzetközi egyezmény alapján közös járőrszolgálatokat szervez a Szlovák Köztársaság rendőrségével az illegális migráció visszaszorítása érdekében.

2022. Október 04. 09:20, kedd | Helyi

Olasz tanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrádban

Hétfőtől két héten át olasz vendégtanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrád megyében. A Firenzéből érkezett oktatók látogatást tesznek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum összes salgótarjáni és balassagyarmati t

2022. Október 03. 10:51, hétfő | Helyi

4 nap alatt 3 sérült

Az elmúlt négy napon hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye útjain.